Prosba o zapojení do dotazníkového šetření MAPA ŠKOLY 2024

Mgr. Petr Kozlovský, 15. 2. 2024

Vážení rodiče,

cílem naší školy je, aby se Vaše děti do školy těšily a cítily se zde bezpečně, učitelé předávali znalosti a vědomosti s chutí a svou práci měli rádi, aby se provozním zaměstnancům ve škole dobře pracovalo a rodiče byli s výběrem školy pro své děti spokojeni.

Zda se nám to daří a co bychom případně měli změnit, nám musíte říct Vy, kteří jste do chodu školy také zapojeni. Proto jsme si nechali od společnosti Scio připravit dotazník, který vám předkládáme, a prosíme Vás o jeho vyplnění. Zodpovězení Vám zabere jen pár minut.

Vaše názory jsou pro nás velmi důležité, pomohou nám při zkvalitňování našich služeb a při plánování dalšího rozvoje školy.

Vaše děti budou dotazník vyplňovat v rámci výuky ve škole.

Výsledky zveřejníme v průběhu jarních měsíců na webových stránkách školy a budeme Vás o nich informovat.


Šetření probíhá elektronickou formou, přístupové údaje do dotazníku Vám zašlou třídní učitelé v průběhu následujících dnů v samostatné zprávě přes školní systém Bakaláři.

Za každé dítě ve škole vyplňte, prosím, vždy jen jeden dotazník.

Instrukce k jeho vyplnění jsou uvedeny po přihlášení do aplikace na webových stránkách www.mapaskoly.cz

Elektronický dotazník, prosím, vyplňte nejpozději do pátku 8. 3. 2024.

Odpovědi se ukládají průběžně, po zodpovězení otázek již není nic dalšího potřeba.

Vaše odpovědi jsou anonymní, členové vedení školy budou mít k dispozici pouze souhrnné anonymizované údaje za každou třídu/pracoviště ZŠ.


V případě dotazů nebo technických problémů se můžete obracet na ředitele školy na telefonu 602 443 206 nebo na e-mailové adrese petr.kozlovsky@zsazusfrydlant.cz.

Děkujeme za Vaše názory i Vaši pomoc!

Kolektiv pracovníků ZŠ Frýdlant

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.