Informace o dočasném sloučení pracovišť MŠ ve Frýdlantu

Mgr. Petr Kozlovský, 24. 3. 2020

Vážení rodiče,

z důvodu nízkého počtu dětí navštěvujících v současné době jednotlivá pracoviště mateřské školy ve Frýdlantu, rozhodl ředitel školy s účinností od středy 25. 3. 2020 o dočasném sloučení těchto pracovišť.

Péče o děti včetně celodenního stravování bude zajišťována na pracovišti MŠ Sídlištní 1228, Frýdlant. Provozní doba školky zůstává beze změny, tedy v pracovních dnech od 6:00 do 16:30 hodin.

Každé pracoviště MŠ bude mít k dispozici vlastní třídu s potřebným zázemím. O děti se budou starat paní učitelky, na které jsou děti zvyklé ze své mateřské školy. Děti z jednotlivých pracovišť nebudou z preventivně-bezpečnostních důvodů během dne mezi sebou v kontaktu. Pracoviště MŠ je vybaveno ochrannými prostředky (roušky pro děti i zaměstnance, desinfekční gely na ruce).

Pokud se docházka dětí do MŠ v příštích dnech, popř. týdnech zvýší, dojde opět k otevření dalších pracovišť MŠ.       O této změně Vás budeme včas informovat.

Upozorňujeme, že v případě, pokud mateřská škola  obci zůstává otevřená a zajišťuje péči o děti, nemají rodiče právo na čerpání ošetřovného. Toto platí i v případě, že mateřská škola funguje v omezeném režimu (sloučení pracovišť).

V případě jakýchkoliv dotazů se můžete obrátit na paní učitelky v mateřské škole, případně na ředitele školy na e-mailu petr.kozlovsky@zsazusfrydlant.cz, nebo na telefonu 602 443 206.

Informaci o dočasném sloučení pracovišť MŠ ve formátu .pdf najdete zde .

Děkujeme za pochopení!

 

Mgr. Bc. Petr Kozlovský

ředitel školy

 

 

 

 

 

 

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.