VÝSKYT ONEMOCNĚNÍ COVID-19 VE TŘÍDĚ ŽABIČEK NA PRACOVIŠTI MŠ BĚLÍKOVA, FRÝDLANT – AKTUALIZACE K 12. 11. 2020

Mgr. Petr Kozlovský, 9. 11. 2020

AKTUALIZACE 12. 11. 2020

VÝSLEDKY TESTOVÁNÍ DĚTÍ A PEDAGOGŮ ZE TŘÍDY ŽABIČEK NA PRACOVIŠTI MŠ BĚLÍKOVA VE FRÝDLANTU

Včera 11. listopadu 2020 proběhlo testování na COVID-19 u 15 dětí a 3 pedagogů ze třídy Žabiček pracoviště MŠ Bělíkova, Frýdlant.

Dvě děti a dvě paní učitelky měly bohužel test pozitivní, u ostatních dopadly výsledky negativně. Všichni pozitivně testovaní mají bezpříznakový průběh onemocnění a cítí se dobře. Testované děti a pracovníci školky jsou v tuto chvíli v nařízené karanténě.

Dnes dopoledne byli díky spolupráci s Městem Frýdlant preventivně otestováni antigenními rychlotesty všichni ostatní pedagogičtí i provozní zaměstnanci MŠ Bělíkova. U všech byl výsledek testu negativní ?.

Všechny zbývající třídy na pracovišti MŠ Bělíkova a pracoviště MŠ Sídlištní a Jiráskova tedy fungují nadále v běžném režimu bez omezení.



ZVEŘEJNĚNO 9. 11. 2020

Vážení rodiče,

dnes jsme od Krajské hygienické stanice LK přijali informaci, že u jednoho z dětí z třídy Žabiček na pracovišti MŠ Bělíkova bylo potvrzeno onemocnění COVID-19. Na základě provedeného šetření byla dalším 15 dětem a dvěma paním učitelkám nařízena 10 denní karanténa. V průběhu tohoto týdne absolvují všichni test. Na základě výsledků bude pracovníky KHS LK případně stanoven další postup.

Všechny ostatní třídy pracoviště MŠ Bělíkova a pracovišť MŠ Sídlištní a Jiráskova ve Frýdlantu fungují v tuto chvíli v běžném režimu bez omezení. Na všech pracovištích ZŠ, ZUŠ a MŠ Frýdlant platí již od září zpřísněná preventivní protiepidemická opatření a pravidla.

V případě jakýchkoliv dotazů se obracejte na vedoucí učitelku MŠ Bělíkova paní Mirku Balášovou na telefon 607 623 998 nebo na ředitele školy Mgr. Bc. Petra Kozlovského na telefon 602 443 206.

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.