ŽÁCI 1. A 2. ROČNÍKU ZŠ SE OD STŘEDY 18. 11. 2020 BUDOU OPĚT UČIT VE ŠKOLE.

Mgr. Petr Kozlovský, 11. 11. 2020

Vážení rodiče, milí žáci,

ministr školství Robert Plaga dnes po obědě na tiskové konferenci oznámil, že od středy 18. 11. 2020 se do škol vrátí žáci 1. a 2. ročníku ZŠ. Provoz zahájí také školní družina, zajištěny budou pro přihlášené žáky i obědy ve školní jídelně. Ostatní žáci ZŠ se budou zatím i nadále vzdělávat na dálku. Měly by však být povolené osobní individuální konzultace žáků ve škole.

Ve škole budou pro prvňáčky a druháčky platit zvýšená bezpečnostní opatření a pravidla – nošení roušek během výuky ve třídě i ve společných prostorách školy, omezení setkávání žáků z různých tříd, zvýšená desinfekce a větrání všech prostor. V rámci výuky bude zakázán zpěv a tělesná výchova.

Zatím nemáme k dispozici podrobné oficiální informace k organizaci výuky, provozu školní družiny a jídelny. Jakmile tyto informace MŠMT zveřejní, budeme informovat rodiče žáků 1. a 2. ročníku přes systém Bakaláři, na webových stránkách a FB školy.

V pátek 13. 11. 2020 by mělo ministerstvo zdravotnictví představit plán rozvolňování opatření pro příští týdny a termíny možného návratu žáků dalších ročníků do škol.

Doufejme, že podobné dobré zprávy budou v příštích dnech přibývat ??!

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.