Skatepark v novém

admin, 29. 6. 2016

Ačkoli vydali meteorologové na sobotu 25.6. varování před vysokými teplotami, dorazilo do skateparku množství mladých i starších lidí: snažení jedné z extra tříd došlo v danou chvíli k cíli. Ve 14 hodin začal Free style day – neboli akce „Skatepark v novém“, které předcházely horečné přípravy: Dívky v pátek tři hodiny pekly pohoštění, nakoupilo se pití, protože počasí slibovalo 31 stupňů, zajistila se i cisterna pitné vody. Do prostoru skateparku byly dovezeny lavičky a stoly, stan, elektrocentrála, aparatura..aby ve dvě hodiny mohlo vše začít!
Po úvodním slovu, ve kterém žáci extra třídy přiblížili realizované změny ve skateparku, si vzal slovo pan místostarosta, paní ředitelka i patronka týmu. Pak přišla speciální část programu: paní ředitelka i pan místostarosta ocenili všechny přítomné žáky letošních 3 extra tříd čestnými listy a vyzdvihli naši aktivitu, šikovnost i odhodlání přispět něčím městu. V průběhu oceňování dorazila také paní Tahová z Prahy, hlavní koordinátorka programu Extra třída.
V šíleném horku pak mohli přihlížející vyzkoušet slack-line (po celou dobu programu lákal odvážlivce), nové posilovací stroje, obdivovat výkony jezdců na kolech, skateboardech, longboardech, bruslích, tanečnice street dance i tanečníky break dance..a že bylo na co se koukat!

Žáci extra třídy

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.