Karneval v MŠ Bělíkova

Mgr. Petr Kozlovský, 14. 2. 2022

Měsíc únor byl vždy karnevalovým obdobím a ani letos tomu nebylo jinak.

Děti ze třídy Žabiček a Berušek si uspořádaly karneval ve čtvrtek 10. 2. 2022  a třída Veverek a Zajíčků hned druhý den. A jak to celé probíhalo?

Už v šatnách bylo slyšet štěbetání a do tříd pomalu vcházela jedna maska za druhou. Přišla princezna, spiderman, vodník, medvěd, duch, rytíř  nebo pan doktor. Ranní hry byly tentokrát úplně jiné.

V rámci karnevalového dopoledne si děti užily spoustu her – skákání v pytli, hod na cíl, chůzi po lavičce nebo na chůdách a další a další hry. Také je čekala přehlídka masek. Nezapomněli jsme ani na výzdobu třídy. Všude kolem bylo plno balónků, třásní, na stolech talířky s dobrotami. Třídou celé dopoledne zněly veselé písničky. Děti se „vrhaly“ do tance a občas to vypadalo jako v tom nejdivočejším snu. Kde jinde by totiž spolu mohl tančit pirát s vajíčkem nebo voják s mořskou pannou. Celou školkou se ozýval smích, panovala skvělá nálada a děti si den užily.

Po náročném dopoledni je čekal výborný oběd a pohádka na dobré spaní. Krásné sny … beruško, Karkulko, princezno, rytíři ….

Za MŠ Bělíkova Jiřina Vokounová

 

 

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.