Hrátky s Ferdou Mravencem

admin, 3. 4. 2017

V pondělí 3. 4. proběhl v ZŠ Bělíkova 1. Den otevřených dveří pro budoucí prvňáčky. Cílem motivačních dnů je umožnit dětem a jejich rodičům podívat se do školy, kterou budou děti od září navštěvovat.

V ZŠ Bělíkova si paní učitelky připravily pro předškoláčky Hrátky s Ferdou Mravencem. Ferdové – páťáci – předškoláky doprovázeli do tříd, ve kterých byly připraveny Ferdovy dílny. V nich si budoucí školáci mohli vyzkoušet práci na interaktivní tabuli, hádali hádanky, skládali puzzle, počítali Ferdovy kamarády v mraveništi, vybírali šátek pro Ferdu nebo poznávali pohádky. Za svou práci si pak vysloužili dárek od dětí z družiny. Dětem se úkoly líbily a rády je plnily, a tak si určitě svůj první „školní“ den užily.

Je velká škoda, že za celé odpoledne dorazilo do školy jen 11 dětí s rodiči. Snad bude o další dva motivační dny v ZŠ Husova a Purkyňova větší zájem.

Mgr. Anna Chvojková, vedoucí učitelka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.