Letní Krakonošův tábor

admin, 3. 3. 2017

Krakonošův tábor je sedmidenní letní dětský tábor plný zábavy, bojovek, her, kreativního tvoření a poznávání přírody včetně doprovodného zábavného programu. Tábor se koná v areálu chaty ELIŠKA, ve Vítkovicích v Krkonoších v období letních prázdnin 20. – 26. 8. Tento letní tábor je určen pro žáky základní školy od ukončené 1. do 7. třídy.

Pro účastníky máme zajištěných šest chodů denně (snídani, dopolední svačinu, oběd, odpolední svačinu, teplou večeři, studenou večeři). Jídelníček přitom splňuje všechny požadavky na stravování na dětských rekreacích a je sestaven podle zásad racionální výživy. Každý den jsou součástí stravy čerstvé ovoce, zelenina a mléčné výrobky.

Cena tábora je 2.790,- Kč.

Přihlášky stáhnete zde a je třeba je odevzdat do 13. 4. 2017, platbu v hotovosti do školní družiny DDM do 31. 5. 2017. Kapacita tábora je 32 účastníků.

V případě dotazů volejte či pište na ddm@zsazusfrydlant.cz; 482 312 270; 723 918 578; 607 655 171

Co si s sebou vzít?

Hygienické potřeby (mýdlo, kartáček na zuby, zubní pastu, hřeben, atd.), spodní prádlo na každý den, 2x ručník, 2x tričko KR, 2x tričko DR, pyžamo, kraťasy, 2x tepláky, teplý svetr – mikinu, ponožky, bundu, sandále nebo pantofle, sportovní prošlápnutou obuv, holinky, pláštěnku, plavky, malý batůžek, lahvičku z PVC, pokrývku hlavy proti slunci, opalovací krém, sluneční brýle, repelent, baterku nebo čelovku, oblíbenou hračku, pastelky – fixy (zbytky ze školy), hudbu na CD, karimatku a spacák nejsou podmínkou, ale doporučujeme.

Nutné s sebou mít bavlněné tričko (volnější) bez potisku na rozstřihání a ozdobení.

Prosíme, aby všechno oblečení bylo označeno jmenovkou (hlavně 1. třída)

Kapesné dle vlastního uvážení – doporučujeme 100 – 200,- Kč.

Rozhodně nezapomenout průkaz pojištěnce zdravotní pojišťovny, prohlášení zákonného zástupce dítěte o bezinfekčnosti. Všechny tyto dokumenty naleznete zde:

Prohlášení o bezinfekčnosti a odpovědnosti za škody Prohlášení o bezinfekčnosti a odpovědnosti za škody

Co zahrnuje cena?

Ubytování včetně lůžkovin na 3, 4 a 5-lůžkových pokojích, strava (6x denně), celodenní pitný režim, výchovný a provozní personál, program tábora, lektory dle zaměření, zdravotnický a ostatní personál, dopravu na tábor a zpět.

Co raději nechat doma?

Nedoporučujeme brát si na tábor mobilní telefony, elektroniku a jiné cennosti. Za ztracené nebo poškozené přístroje a věci, které nebudou v úschově, nemůžeme ručit.

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.