Vánoce v naší školce

admin, 9. 12. 2016

Jako každý rok, tak i letos se děti těšily na předvánoční čas.

Dopoledne 5. 12. jsme pro ně připravili soutěže o sladkosti. Ale pak jsme uslyšeli zacinkání zvonečku a za dveřmi se objevil Mikuláš. Nepřišel však sám. Za ním vykukoval anděl a dva čertíci. Děti ho přivítaly mikulášskou písničkou. Poté, co mu zarecitovaly básničky, zazpívaly písničky a slíbily, že nebudou zlobit, je Mikuláš odměnil balíčky se sladkostmi a ovocem.  Tento den jsme také pořádali „Vánoční trh“ s výrobky dětí a učitelek. Pro zpříjemnění vánoční atmosféry jsme pouštěli koledy.

Další den byli rodiče pozváni s dětmi na „Vánoční tvoření“. Každá třída si připravila jiné překvapení. Děti vyráběly andělíčky, vánoční věnečky a stromečky. K dobré pohodě nám naše kuchařinky připravily výborný koláč. Bylo to příjemně prožité odpoledne.

Než začnou vánoční prázdniny, navštívíme s dětmi betlém. Starší děti připraví pro zahrádkáře, s kterými dlouhou dobu spolupracujeme, vánoční program. A ve středu 21. 12. do naší školky přijede Divadlo Matýsek s koledami. Pak už se děti mohou těšit na vánoční besídku s dárky a na hostinu s cukrovíčkem.

A Vánoce jsou za dveřmi, ….. proto bychom Vám všem chtěli popřát klidné prožití vánočních svátků, pro děti pěkné dárečky pod stromečkem a hodně krásných chvil strávených v rodinném kruhu.

MŠ Sídlištní Frýdlant

ms-si-2 ms-si

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.