OZNÁMENÍ O ZÁPISU K POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZCE PRO ŠKOLNÍ ROK 2022/2023

Mgr. Petr Kozlovský, 1. 3. 2022

Vážení rodiče, milé děti,

dovolujeme si Vás pozvat k zápisu do 1. ročníku základní školy, který se koná ve čtvrtek 21. dubna 2022 od 13.00 do 17.00 hodin v budově pracoviště ZŠ Husova 344, Frýdlant.

Zápis se týká dětí, které do 31. srpna 2022 dovrší šest let věku, nebo dětí, kterým byl povolen odklad plnění povinné školní docházky pro školní rok 2021/2022.

K zápisu si, prosím, vezměte rodný list Vašeho dítěte a Váš občanský průkaz, případně další doklady o dítěti – doporučení školského poradenského zařízení, vyjádření odborného lékaře nebo klinického psychologa, rozhodnutí o odkladu školní docházky.

Informace k odkladu povinné školní docházky

Žádost o odklad povinné školní docházky podává zákonný zástupce písemně v době konání  zápisu. Žádost musí být doložena doporučením školského poradenského zařízení
a doporučením odborného lékaře nebo klinického psychologa.


Dny otevřených dveří na jednotlivých pracovištích ZŠ

Před zápisem do 1. ročníku si můžete v rámci dnů otevřených dveří prohlédnout jednotlivá pracoviště ZŠ v těchto termínech, vždy mezi 15.00 a 17.00 hodinou:


Podrobné informace o organizaci a průběhu zápisu k povinné školní docházce včetně kritérií pro přijetí dětí k základnímu vzdělávání najdete na webových stránkách školy www.zsazusfrydlant.cz. 

Těšíme se na Vás!

kolektiv pedagogů ZŠ, ZUŠ a MŠ Frýdlant

 

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.