INFORMAČNÍ ONLINE SCHŮZKA PRO RODIČE BUDOUCÍCH PRVŇÁČKŮ – 13. 4. 2021

Mgr. Petr Kozlovský, 6. 4. 2021

Vážení rodiče budoucích prvňáčků,

protože nebylo s ohledem na aktuální bezpečnostní situaci bohužel možné uspořádat tradiční informační schůzku k zápisu dětí do 1. ročníku pro školní rok 2021/2022, rádi bychom se s Vámi setkali alespoň v online prostředí.

Na schůzce Vám podrobně představíme důvody plánovaného otevření tříd 1. ročníku ZŠ pouze na pracovištích ZŠ Purkyňova a ZŠ Bělíkova, seznámíme Vás s kritérii pro přijetí dětí do ZŠ a pravidly pro rozdělování dětí na jednotlivá pracoviště ZŠ. Rádi také zodpovíme Vaše případné dotazy.

Informační schůzka se uskuteční v úterý 13. dubna 2021 od 17:00 do 18:00 hodin přes komunikační platformu Google Meet. Připojit se budete moci pomocí odkazu, který najdete níže. Připojení ke schůzce je možné pomocí počítače, tabletu nebo mobilního telefonu. Uživatelsky nejjednodušší bývá připojení přes počítač, notebook nebo tablet.

Níže Vám zasílám podrobné informace ke schůzce. Abychom mohli společně vyřešit případné technické problémy, doporučuji Vám připojit se ke schůzce cca. 5 minut před jejím oficiálním začátkem.


Informační schůzka pro rodiče budoucích prvňáčků

Úterý, 13. dubna · 17:00 – 18:00 hodin

Informace pro připojení ke Google Meet

Odkaz na videohovor: https://meet.google.com/yba-erqh-qmr


V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat na telefonu 602 443 206 nebo na e-mailové adrese petr.kozlovsky@zsazusfrydlant.cz.

Těším se na viděnou!

Mgr. Bc. Petr Kozlovský

ředitel školy

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.