ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE PŘIPRAVILA PRO ŽÁKY APLIKACI SE VZOROVÝMI TESTY K JEDNOTNÝM PŘIJÍMACÍM ZKOUŠKÁM NA STŘEDNÍ ŠKOLY.

Mgr. Petr Kozlovský, 3. 2. 2021

Vážení rodiče,

Česká školní inspekce připravila v rámci podpory žáků 5. , 7. a 9. ročníku ZŠ při přípravě na přijímací zkoušky do maturitních oborů středních škol elektronickou verzi testů k tzv. jednotným přijímacím zkouškám.

Od 1. února 2021 jsou v aplikaci InspIS SET mobile k dispozici testy z českého jazyka a matematiky, které byly použity při tzv. jednotné přijímací zkoušce v letech 2017, 2018, 2019 a 2020. Většina testů je k dispozici v plném rozsahu.

Aplikaci InspIS SET mobile si můžete zdarma stáhnout do Vašich osobních počítačů, notebooků, tabletů a mobilních telefonů prostřednictvím App Store, Google Play nebo Windows Store.

Postup stažení aplikace je stejný jako u všech ostatních aplikací. Po stažení a otevření aplikace se uživatel zaregistruje a následně v nabídce testů uvidí všechny dostupné testy s logem CERMAT.

V případě jakýchkoliv dotazů k přijímacím zkouškám se můžete obrátit na naše výchovné poradce Mgr. Renátu Hošovou (pracoviště ZŠ Bělíkova a ZŠ Husova) a Ing. Jaroslava Prášila (pracoviště ZŠ Purkyňova).

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.