Pozvánka na Memoriál Jaromíra Mráze

Mgr. Petr Kozlovský, 3. 11. 2019

Vážení rodiče, milí žáci a přátelé školy,

dovolujeme si Vás 8. a 9. 11. 2019 pozvat na MEMORIÁL JAROMÍRA MRÁZE. Jedná se o 24 hodinový běh (pochod) kolem hřiště UMT u Slovanky.

Akce je určena pro předškoláky, školáky, jejich rodiče a prarodiče, širokou veřejnost, samozřejmě i pro učitele a absolventy naší školy, kteří ještě 24 hodinovku v pojetí nezapomenutelného pana učitele ze ZŠ Bělíkova, Jaromíra Mráze, pamatují.


Celá akce odstartuje v pátek 8. 11. 2019 v 8.30 hodin na hřišti UMT u Slovanky, konec bude v sobotu 9. 11. 2019 v 8.30 hodin. Pro účastníky bude zajištěno občerstvení a pitný režim, pro dospěláky bude po celou dobu otevřena restaurace Slovanka. Každý účastník navíc obdrží pamětní gumový náramek.

Pravidla:

Memoriál je charitativní. Když můžeme letos oslavit 100 let české školy ve Frýdlantě, rozhodli jsme se podpořit stavbu školy tam, kde ji nemají. Nezáleží na tom, kolik koleček uběhnete nebo ujdete. Za každé kolečko sponzoři přispějí určitou částku peněz. Ty následně poputují na podporu stavby školy v jedné z rozvojových zemí Afriky (více na www.skolavafrice.cz). Výslednou částku, kterou účastníci vyběhají, zveřejníme po skončení akce na webových stránkách školy.

Plakát ke stažení zde

 

Děkujeme Městu Frýdlant za finanční podporu na zajištění akce.

Těšíme se na Vaši účast!

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.