Čarodějnice v MŠ Sídlištní

Mgr. Petr Kozlovský, 6. 5. 2019

V úterý 30.4. se začaly v naší školce dít podivné věci. Ze tříd zmizely všechny děti a rázem bylo všude plno čarodějnic a čarodějů. Jejich létající košťátka však musela být zaparkována před školkou. Zmizela i jarní výzdoba a školičkou se to hemžilo čarodějnickou havětí.

I naše zahrada se proměnila v kouzelnou říši. Paní učitelky společně se studenty SŠHL Frýdlant připravili pro děti dopoledne plné rozmanitých  disciplín. Celé čarodějnické rejdování začalo promenádou. Pak už čarodějnice a čarodějové přenášeli zvířátka na lopatě, přeskakovali oheň, skládali obrázek čarodějnice, závodili v letu na koštěti, se zavřenýma očima museli dojít k cíli

za pomoci provázku. Pokud splnili úkol, dostali do čarodějné průkazky razítko. Největším zážitkem bylo pro děti opékání buřtíků. Zábavné dopoledne jsme ukončili společným fotografováním.

Po obědě, jako mávnutím kouzelného proutku, zmizeli všechny čarodějnice a čarodějové a byly tu  zpátky děti. Letošní slet čarodějnic se vydařil, počasí nám přálo a děti byly nadšené. Poděkování patří i šikovným rodičům, kteří pro děti připravili nápadité masky a výborné občerstvení.

kolektiv MŠ Sídlištní

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.