Březen v MŠ Bělíkova

Mgr. Petr Kozlovský, 1. 4. 2019

Měsíc březen byl velmi bohatý na všelijaké akce. Na začátku měsíce navštívily děti z veverek a berušek Naivní divadlo v Liberci a to konkrétněji představení s názvem Šššš. Šššš. Hůůů. Haf!, které se hrálo v prvním patře. Tam byly naše děti poprvé, takže byly ze začátku trochu udivené. Přestavení nás sice zaujalo, ale pro příště si zvolíme zase něco jiného.

V polovině měsíce jsme se byli podívat na náměstí na akci s názvem Masopust. Nejen, že jsme se dobře pobavili, zazpívali si, zatančili, ale také jsme dostali i sladký koláček, který byl velmi výtečný. O týden později jsme šli vyhazovat Morenu za doprovodu jarních písniček a říkadel, kterými jsme si přivolávali jaro. I tato akce se dětem velice líbila a velmi se těšíme na příští rok.

Následovalo Muzicírování, tentokrát s názvem Já jsem muzikant. Celé se to neslo v duchu písniček a hudebních nástrojů, z čehož byly děti unesené.

V neposlední řadě nás navštívil kouzelník, který byl u nás ve školce poprvé, takže i pro nás to bylo něco nového. Z reakce dětí jsme pochopili, že tu rozhodně nebyl naposledy. Nejen, že se všechny děti náramně bavily, ale také se mohly aktivně zapojit do některých čísel, což představení posunulo o laťku výš.

Ke konci měsíce nás přijela vyfotit paní fotografka. Jednalo se o společnou fotku celé třídy, která se nesla také v muzikantském duchu, neboť každé dítě si mohlo vybrat, který hudební nástroj bude na fotce mít. Možností bylo hned několik. V nabídce byl bubínek, malá kytara i velká kytara, xylofon, tamburína a spousta dalšího. Na výslednou fotografii se těšíme.

Za kolektiv MŠ Bělíkova napsala Jiřina Vokounová

 

 

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.