Únor v MŠ Bělíkova

Mgr. Petr Kozlovský, 11. 3. 2019

Měsíc únor se u nás nesl v duchu veselí, neboť právě na tento měsíc připadl karneval. Všichni jsme se na tuto akci těšili už od prvního dne. V den té velké slávy na děti čekalo překvapení. Nejen, že byly třídy slavnostně vyzdobeny, ale také nás celým dopolednem provázely soutěže, různé dětské písničky a spoustu další zábavy, kterou jsme si plnými doušky užívali. Děti byly převlečené do různých kostýmů od princezen, přes dinosaury, čarodějnice, berušky po superhrdiny a spoustu dalšího. V převleku jsme byly i my učitelky, čímž byla atmosféra o to lepší.

Ke konci měsíce navštívily děti ze tříd Zajíčků a Berušek Naivní divadlo v Liberci a to konkrétněji představení Proletět duhou. Jsi-li myš a máš-li víru, proletíš i dírou v sýru. Příběh o tom, že pokud věříte, pak dokážete vše. Děti doslova hltaly každé slovo, bylo to zábavné i poučné zároveň. Prostě ideální představení.

Skrz celý měsíc nás doprovázely naše typické akce jako bruslení, nebo třeba návštěva velké tělocvičny, tyto akce i nadále trvají.

A co nás čeká v březnu? Ve zkratce – Naivní divadlo tentokrát pro Veverky a Žabičky, akce Muzicírování, Návštěvní dny, společné focení, kouzelnická show, Masopust a Morena a spoustu dalšího. Měsíc plný akcí, rozhodně je na co se těšit…

Za kolektiv MŠ Bělíkova napsala Jiřina Vokounová

 

 

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.