Leden v naší školce

admin, 30. 1. 2018

Každé úterý si chodí starší děti protáhnout tělíčka do tělocvičny ZŠ Husova. V lednu měly premiéru i nejmladší děti. To bylo něco! Hned, jak se otevřely dveře tělocvičny, se dětem rozzářila očička radostí. Měly možnost si zahrát různé pohybové hry, válet sudy na žíněnce, přeskakovat překážky….Byly nadšené a moc se jim tam líbilo.

Ve školce nás také navštívili žáci ze ZŠ, převlečeni za „TŘI KRÁLE“. Přišli nám zazpívat a popřát hodně štěstí a zdraví v novém roce. Děti měly tak možnost poznat tuto krásnou tradici.

Předškoláci pokračovali v projektu polytechnického vzdělávání „Malý stavitel“. Při této lekci se mohli seznámit s prací projektanta.

Měsíc leden pokračoval „ŠAŠKIÁDOU“. Velké zábavné představení začalo loutkovou pohádkou. Pak dostaly děti barevné čepičky, tím se staly malými herci a zahrály si na čtvero roční období. Děti byly veselé, spokojené …… užily show plnou soutěží, tanečků a her.

A byl tu 2. „Návštěvní den“. Paní učitelky si pro děti připravily zajímavou nabídku. Pro mlsné jazýčky přípravu, smažení, zdobení a pak ochutnávání lívanečků. Dále jógu, kde se učily správnému dýchání a protahování těla. Děti zaujalo i batikování ubrousků, při kterém rozvíjely svoji zručnost a fantazii. Poslední nabídka byla sportovní: „Velká překážková dráha“ – ta byla nejen pro odvážlivce.

Leden utekl jako voda. Před námi je mnoho dalších akcí. A čím začínáme? Protože je období karnevalů, tak právě „Karnevalovým rejem“.

MŠ Sídlištní

  

 

 

 

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.