Jarní příměstský tábor

admin, 27. 1. 2017

ZŠ, ZUŠ a MŠ Frýdlant pořádá pro děti od 1. – 6. třídy, které chtějí aktivním a zábavným způsobem strávit týden prázdnin, příměstský tábor. Pro děti máme připravený zajímavý program na každý den od 8:00 do 16:00 hod. Čekají nás hry, soutěže, tvořivá dílna, výlet na zamrzlé vodopády, iQLANDIA s planetáriem, bobování a soutěž o nejhezčího sněhuláka (pokud počasí dovolí).

CENA:
340,- Kč pro děti školní družiny
550,- Kč pro nedružinové děti

Děti budou přebírány v DDM od 7:30 do 8:00 a odevzdávány od 16:00 do 17:00 hod dle programu. Rodiče budou na začátku turnusu informováni. Tábor se uskuteční jen v případě minimálního počtu 15 dětí.

V ceně je zahrnuto: obědy, pitný režim, pedagogický dozor, užívání prostorů a energie, materiál, jízdné, vstupné do objektů.

Přihlášky lze vyzvednou ve všech ŠD nebo stáhnout zde a odevzdat v DDM či ŠD DDM a zaplatit poplatek nejpozději do 15. 2. 2017 (platba hotově v kanceláři DDM či ŠD DDM).

Děti musí mít s sebou přezůvky, teplé oblečení na ven, oblečení dovnitř, náhradní ponožky/punčochy, sportovní obuv do tělocvičny, lahvičku na pití.

Na výlety kapesné dle uvážení rodičů.

Prohlášení o bezinfekčnosti a odpovědnosti za škody jarní tábor

Táborový-řád

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.