ZIMNÍ TÁBOR – jarní prázdniny

admin, 4. 1. 2017

Zimní dětský tábor je osmidenní dětský tábor na horách plný lyžování, zimních radovánek a doprovodného zábavného programu. Tábor se koná v areálu chaty Zvonice na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš v období jarních prázdnin 19. – 26. 2. Jeho hlavní doménou je výuka lyžování a snowboardingu pod vedením certifikovaných instruktorů. Tento zimně-jarní tábor je určen pro žáky základní školy od 1. do 9. třídy. Je přitom jedno, zda se zimními sporty teprve začínají nebo už patří mezi pokročilejší sjezdaře či snowboarďáky nebo nelyžují vůbec.

Pro účastníky máme zajištěných pět chodů denně (snídani, dopolední svačinu, oběd, odpolední svačinu a teplou večeři). Jídelníček přitom splňuje všechny požadavky na stravování na dětských rekreacích a je sestaven podle zásad racionální výživy. Každý den jsou součástí stravy čerstvé ovoce, zelenina a mléčné výrobky.

Cena tábora je 3.690,- Kč + 1.500,- kapesné na vleky.

Přihlášky stáhnete zde a je třeba je odevzdat do 3. 2. 2017 spolu s platbou v hotovosti do kanceláře DDM. Kapacita tábora je 30 účastníků.

V případě dotazů volejte či pište na ddm@zsazusfrydlant.cz; 482 312 270; 607 655 171

Co si s sebou vzít?

Kapesné na vleky: 1.500,- Kč
Hygienické potřeby (mýdlo, kartáček na zuby, zubní pastu, hřeben, atd.), ručníky, kapesníky, ponožky, pyžamo, tepláky, plavky, košile, trička, tílka, svetr, mikinu, oteplovačky, zimní bundu, zimní obuv, zimní čepice, psací potřeby, sešit, kapesné dle uvážení. Další osobní věci a osobní sportovní potřeby podle vlastního uvážení. Pokud máte alergii na péřové lůžkoviny, pak je nutností si vzít vlastní polštář.

Rozhodně nezapomenout průkaz pojištěnce zdravotní pojišťovny, potvrzení o způsobilosti zúčastnit se dětského tábora potvrzené lékařem, prohlášení zákonného zástupce dítěte o bezinfekčnosti, potvrzení o úschově kapesného. Všechny tyto dokumenty naleznete zde:

Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte PDF; Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte MS Word

Souhlas s ošetřením dítěte u lékaře PDF; Souhlas s ošetřením dítěte MS Word

Prohlášení o bezinfekčnosti a odpovědnosti za škody PDF; Prohlášení o bezinfekčnosti a odpovědnosti za škody MS Word

Potvrzení o úschově kapesného PDF; Potvrzení o úschově kapesného MS Word

Co zahrnuje základní cena?

Ubytování včetně lůžkovin, strava (5x denně), celodenní pitný režim, výchovný a provozní personál, program tábora, lektory dle zaměření, zdravotnický a ostatní personál, dopravu na tábor a zpět.

Co naopak nezahrnuje?

Cestovní pojištění (úrazové pojištění, pojištění zavazadel, pojištění odpovědnosti za škodu a jinou újmu, pojištění rizikových sportů a doplňkové asistenční služby).

Kdo bude dohlížet na zdraví dětí?

Součástí areálu tábora je plně vybavená ošetřovna. O zdraví a pohodu účastníků se bude starat kvalifikovaný zdravotník. Máme zajištěného lékaře přímo v Tanvaldu.

Co raději nechat doma?

Nedoporučujeme brát si na tábor mobilní telefony, elektroniku a jiné cennosti. Za ztracené nebo poškozené přístroje a věci, které nebudou v úschově, nemůžeme ručit.

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.