Příspěvek na sportovní kroužky

admin, 2. 11. 2015

Dovolujeme si vás informovat, že rodiče dětí (pojištěných u VZP) navštěvujících školní sportovní kroužky na naší škole, mohou požádat o příspěvek na úhradu příspěvků za organizovanou sportovní činnost na škole až do výše 500,- Kč za školní pololetí. Toto lze v rámci projektu AŠSK a VZP pro zapojení žáků školy do preventivních sportovních programů pro zlepšení zdraví a životního stylu pro všechny děti ve věku 6 – 18 let!

Aby bylo možné potvrzení o zaplacení kroužku vyzvednout je potřeba registrovat se na www.sportongo.cz. Při registaci nezapomenout kliknout na čtvereček před větou „Žádost o příspěvek při registraci do kroužku“. Po přihlášení se do sportonga je potřeba najít kroužek, který máme uvedený v naší ZŠ, ZUŠ a MŠ Frýdlant (např. judo, basketbal, florbal, stolní tenis, zumba…).

Poté rodiče na základě žádosti v kanceláři na pracovišti DDM v úředních hodinách nebo dle telefonické dohody obdrží Voucher a potvrzení o zaplacení příspěvku na kroužek (ky), který následně doplní a zašlou či donesou na nejbližší pobočku VZP, která uvedenou částku proplatí. Žádost se musí podat nejpozději do 30. listopadu 2015.

 

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.