INFORMACE PRO RODIČE DĚTÍ Z MŠ A ŽÁKŮ 1. A 2. ROČNÍKU ZŠ O MOŽNÝCH ZMĚNÁCH PROVOZU ŠKOLY OD PONDĚLÍ 1. 3. 2021

Mgr. Petr Kozlovský, 26. 2. 2021

Vážení rodiče,

jak už jste možná zaznamenali z médií, vláda ČR dnes jedná o možnosti dočasného uzavření mateřských škol a přechodu žáků 1. a 2. ročníku ZŠ na distanční výuku z domova. Dočasné uzavření by se také s největší pravděpodobností týkalo i DS Koťata. 

Připravte se, prosím, na variantu, že k uzavření MŠ a  přechodu žáků 1. a 2. ročníku ZŠ na distanční výuku může dojít již od pondělí 1. března 2021.

ZŠ, ZUŠ a MŠ Frýdlant by pak velmi pravděpodobně, stejně jako dosud,  zajišťovala péči o děti příslušníků IZS a dalších určených profesí.

Dá se také předpokládat, že v případě uzavření MŠ a přechodu žáků 1. a 2. ročníku na distanční výuku, bude možné žádat o ošetřovné z důvodu uzavření školy.

Na zmiňovanou možnost omezení provozu školy jsme v tuto chvíli organizačně připraveni, přesné informace Vám ale budeme moci poskytnout až na základě oficiálně oznámeného výsledku jednání vlády a souvisejících vydaných nařízení. Jakmile budeme mít příslušné podklady k dispozici, budeme Vás obratem informovat.

V případě jakýchkoliv dotazů se můžete obracet na ředitele školy Mgr. Bc. Petra Kozlovského na telefonu 602 443 206 nebo na vedoucí pracovníky příslušných pracovišť školy.

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.