Provoz školy od středy 9. září 2020, aktualizované informace k výuce na pracovišti ZŠ Husova

Mgr. Petr Kozlovský, 8. 9. 2020

Vážení rodiče,

dnes dopoledne jsme obdrželi výsledky testů všech 33 testovaných pracovníků základní školy. U 15 kolegů se jednalo o závěrečný kontrolní test, u 18 o první test. Z první skupiny mají všichni testovaní pracovníci výsledky na COVID-19 negativní. Mohou tak zítra bez omezení nastoupit do práce.

Z druhé skupiny jsou bohužel 3 pracovníci COVID-19 pozitivní, u zbylých 15 je výsledek negativní. V tuto chvíli je tedy celkem 5 pracovníků základní školy testovaných pozitivně. Všichni jsou v domácím léčení a průběh nemoci je u nich buď zcela bez příznaků nebo velmi mírný a bez komplikací. Kolegové s absolvovaným úvodním negativním testem zůstávají minimálně do neděle 13. 9. 2020 v nařízené domácí karanténě, kdy jim bude proveden závěrečný kontrolní test.

I přesto bude možné zahájit výuku na všech pracovištích zítra, tj. ve středu 9. září 2020, jak bylo avizováno. Na ZŠ Bělíkova a Purkyňova bude výuka realizována prezenčně ve škole, na 1. stupni ZŠ Husova bude výuka také prezenční. Na 2. stupni téhož pracoviště bude výuka zajištěna až do pondělí 14. 9. 2020 distančním způsobem. Rozvrh distanční výuky je k dispozici ke stažení zde .  

Organizační informace k výuce od středy 9. září do pátku 11. září 2020 najdete na webových stránkách školy, budou Vám zaslány také e-mailem prostřednictvím třídních učitelů. Ke stažení jsou informace k dispozici zde.

V případě jakýchkoliv dotazů k výuce se, prosím, obracejte na třídní učitele. E-mailové adresy zaměstnanců školy jsou ve formátu jmeno.prjimeni@zsazusfrydlant.cz.

Jménem všech pracovníků školy přeji Vašim dětem úspěšný start do nového školního roku a věřím, že podobné problémy budeme v budoucnu řešit co nejméně! Připojuji samozřejmě ještě přání pevného zdraví pro nás všechny!

S pozdravem

Mgr. Bc. Petr Kozlovský

ředitel školy

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.