Svátek sv. Valentýna na pracovišti ZŠ Purkyňova

Mgr. Petr Kozlovský, 19. 2. 2020

V pátek 14.2. se uskutečnil projekt projednávaný parlamentem na přespávání ve škole.

V průběhu čtvrtečního dopoledne se prodávala lízátka ve tvaru srdce. Každý z žáků, učitelů či personálu si mohl zakoupit za 5 Kč pár takových lízátek, připsat k němu jméno osoby popřípadě psaníčko, které  chce věnovat a vhodit do tašky s třídou patřičného žáka nebo  učitele.

Parlamentu to přišlo jako vhodný způsob dát někomu najevo že vám na něm záleží a podobně. V celé škole taky proběhla výzdoba tříd, někteří žáci to pojali jako možnost na seznámení a udělali si na dveřích či ve třídě seznamku, v průběhu prodeje byl vyzdobený vestibul a doprovázela ho hudba. Lízátka byla prodána zcela všechna, přibližně 800 kusů, a výdělek z prodeje bude věnován pravděpodobně pro útulek Azyl pes, či jinou organizaci, na níž se parlament shodne.

V pátek, na Valentýna, zástupci parlamentu rozdali lízátka dětem a učitelům z celé školy, největší radost z nich měly menší děti, které se usmívaly od ucha k uchu. Děti i učitelé, dokonce i pan ředitel, byli nadšeni z lízátek, které dostali, celou školou panovala v pátek velká radost. U stánku bylo neustále plno a prodavači neměli možnost se ani na chvilku  zastavit. Ohlasy z celé školy byly veliké a pozitivní, a to jak od učitelů tak od žáků. Celý parlament je rád, že nám dal pan ředitel možnost tuhle akci uskutečnit.

Za žákovský parlament napsala Anežka Kopecká, 9. E

burst

burst

bty

bty

bty

bty

bty

bty

bty

bty

bty

bty

bmd

bty

bty

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.